accessories, fashion

NEW IN: BLACK CRUYFF SNEAKERS

black cruyff sneakersblack cruyff sneakers

ENG // Yes! I’m starting this week fresh with some new items to join my always changing fall wardrobe. The latest expansion are these beautiful leather black Cruyff sneakers (From Johan Cruyff, the famous Dutch footballer) which you can’t miss this season. They look absolutely stunning and have a high quality finishing, perfect for under your basics like a skinny black jeans combined with a long winter coat. Can’t wait to wear them in a look soon to show you how you can style them. For now have a look at their webshop also where you’ll find more sneakers like these beauties (although I think these are the best ones!). What do you think of these black Cruyff sneakers? Do you own a pair of sneakers for fall? Let me know in the comments below or show me some love on IG. Happy Monday my loves!

NL // Eindelijk! Deze week mocht ik een paar nieuwe items aan mijn altijd veranderende herfst garderobe toevoegen. Waaronder mijn nieuwe aanwinst: deze zwarte Cruyff sneakers. Natuurlijk hoef ik niet uit te leggen waar deze legendarisch naam vandaan komt, maar ze hebben nu ook een webshop met prachtige sneakers (waarvan ik deze toch wel het allermooist vind). Prachtig onder een basic zoals een zwarte skinny jeans met een mooie lange winterjas eroverheen. Ik kan niet wachten om ze te stijlen met een nieuwe look voor jullie! Wat vind je van deze Cruyff sneakers? Heb jij al een paar mooie sneakers toegevoegd aan je garderobe? Laat hieronder een berichtje achter of uiteraard op IG waar ik jullie meer frequent op de hoogte hou. Fijne start van de week jullie!