fashion

CRAZY MONDAY LOOK

crazy monday look crazy monday look crazy monday look

ENG // Hi ladies! I survived my bday weekend last weekend with a bang of a party. Saturday I was still hangover from it so I was glad I shot this outfit just a few days before. On Sunday I was already back to work again and shooting some flatlays for you guys. No rest for the wicked! Also this week I’m expecting to receive quite some items that I’m sure you will LOVE so I’m super excited to show you guys. What were you up to?

About this look:

I discovered an old gem in my closet: these boots from Choies I bought 5 years ago. They have this really nice edgy look to them and I absolutely love such statements shoes. I combined it with my new jacket from Zara, which has a beautiful colour and is made from suede. It’s absolutely a delight to wear it and warmer than I thought it would be. Also new in: my shoulder bag from Stradivarius (which I can’t find online?) with all kinds of metal icons on it. So easy how it makes a bag look so much better! How do you like this fall ensemble and my new jacket? Let me know in the comments or give a shout out on IG where I always update two to three times a day to keep you posted.

NL // Hi dames! Afgelopen weekend heb ik mijn verjaardag overleefd met een knaller van een fuif natuurlijk. De kater was het absoluut waard. Gelukkig had ik deze look al wat eerder geschoten anders hadden de wallen er bij gehangen. Op zondag was ik alweer aan het werk met allerlei flatlay’s om m’n nieuwste items aan jullie te laten zien. Er komen heel veel nieuwe dingen aan deze week dus ik kan niet wachten om er weer een paar prachtige looks mee te maken. Wat hebben jullie zoal gedaan?

Over deze look:

Ik heb echt een oude schat in mijn garderobe gevonden: deze chunky boots van Choies die ik ooit 5 jaar geleden heb gekocht. Echt zulke mooie boots die net die edge uitstralen waar ik zo van hou. Ook m’n nieuwe jas van de Zara van suede mag absoluut niet ontbreken. Iets wat ook nieuw is: deze tas van Stradivarius (die ik overigens nergens online kan vinden?) met superleuke metalen speldjes. Vooral bijzonder hoe snel zoiets werkt als je het op die manier versiert, maar mijn favoriet blijft toch echt wel die jas. Wat vinden jullie van deze herfst ensemble? Laat hieronder een berichtje achter of geef een shoutout op IG waar ik twee- tot driemaal daags jullie update met het laatste nieuws.