outfits

NEW IN: MY RUFFLED PANTS

ruffled pants ruffled pants ruffled pants

ENG // Hi ladies! How’s your week so far? Are you surviving the blistering cold that has captured most of Europe? Or are you down under in sunny Australia or anywhere else? I would trade any time for some sunshine that’s for sure. This cold is not bringing out the best of me and my looks in my opinion. But I did manage to find these beautiful ruffled pants from H&M of which I made my next look.

About the look:

I’ve been really into these formal pants lately. Underneath I always wear 20 den thighs when it’s cold, for extra comfort. On top of my new pants I wore this white dress shirt, also from H&M, with a plunged neckline and off shoulder. Really nice if you want to have a change on the classical model with collar. Of course I could’ve styled it with a blazer, but in my opinion that would’ve looked too ‘stiff’. I like to mix things up and combine the ruffled pants with a bit more sass like this leather jacket from Zara. Underneath it’s always good to wear some classic pumps, mine are with pointy toes just the way I like it. What do you think of this urban formal city look? Do you like the ruffled pants?

Leave a comment below or give me a shoutout on Instagram. I read and appreciate every comment! Have a lovely day.

NL // Hi dames! Hoe is jullie week tot nu? Heb je de kou overleefd die ons kleine kikkerlandje in z’n greep heeft? Ik maar ternauwernood. Ik moet zeggen dat die jou me niet echt motiveert om buiten foto’s te gaan nemen of er enigszins toonbaar uit te zien. M’n huid is ook super droog en haren statisch. Altijd top! Neemt niet weg dat ik natuurlijk dit pareltje van een broek uit heb gezocht bij de H&M.

Over de look:

De laatste tijd ben ik echt fan van die formele broeken. Eronder draag ik vaak van die hele dunne 20 den panty’s, gewoon voor wat extra warmte en het ziet er prima uit. Erboven draag ik dit keer een vernieuwde versie op het klassieke overhemd, ook van H&M. Deze heeft een hele lage neck line met open schouders wat je helaas niet kunt zien op de foto’s. Perfect ook voor een look voor in de zomer. Natuurlijk had ik hier ook een blazer op kunnen dragen maar dat vond ik net iets te stijf. In plaats daarvan heb ik gekozen voor een stoere leren jack van Zara. Eronder dan wel weer een paar pittige klassieke pumps met scherpe punt zoals ik ze het liefst heb. Wat vind jij van m’n formele broek met ruffles en de gehele look?

Laat hieronder of op Instagram een berichtje achter. Ik lees en waardeer elke comment! Wens jullie een fijne dag toe.